#coachedbymilo

«A good coach can change a game, a great coach can change a life».

 

Hvordan blir man #coachedbymilo ?

1. Send meg en melding på sosiale medier eller send en mail til emil@vipersakademiet.no , hvor du melder din interesse. Har du ytterlige spørsmål er du hjertelig velkommen til å legge ved disse.

2. Du får deretter tilsendt et skjema med utviklingsmål, som du fyller ut og sender i retur (se under).

Skjermbilde 2020-08-02 kl. 14.37.04

3. Når jeg har mottatt det ferdig utfylte skjemaet med utviklingsmål, får du tilsendt en screeningtest som du utfører på egenhånd, filmer og sender tilbake til meg. Dette er for å se etter stabilitet og mobilitet i relevante områder som ankel, hofte, skulder/brystrygg, samtidig lete etter eventuelle ubalanser. Hver øvelse på testen har et poengsystem fra 1-3, som jeg graderer og sender tilbakemelding på (Se Video nederst).

Du er nå klar for å bli #coachedbymilo 

Jeg bruker et program som heter «True Coach». Her får du en oversiktlig ukesplan rett på mobilen med hva og når du skal trene. I programmet på True Coach får du en video av hver øvelse, med både antall sett, repetisjoner, vekt, hvilket tempo øvelsene skal utføres i, og eventuelle kommentarer på utførelse og tekniske elementer som må tas til betraktning. Her legger du også inn egne kommentarer, for eksempel hvordan øvelsen føltes, RPE etc. Jeg legger også inn mine kommentarer på hvilke øvelser jeg ønsker video av, slik at jeg kan se på teknikken din og gi deg konkrete tilbakemeldinger. Hver søndag oppdateres programmet for påfølgende uke.

 

Pris:

  • 1250,- kr per måned 

Høres dette interessant ut? Kontakt meg på valgfritt SoMe, eller på emil@vipersakademiet.no

%d bloggere liker dette: