Coaching

 

Treningsprogram 2
Treningsprogram.
Innen treningsprogram tilbyr jeg det meste. Min spesialitet er treningsprogram for atleter som ønsker å forbedre sine prestasjoner på sin idrettsarena, via styrketrening.
Jeg har blant annet jobbet med: Treningsprogram for vekttap, muskelvekst, maksimal styrke, eksplosivitet, program for atleter (fotball, håndball, CrossFit), utholdenhet og program for eldre (60+).

«Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you.»

 

31969871_1894690327488008_2246643499287969792_n.jpg
Ørjan Tambini.
MMA utøver ved Spartacus MMA, 4 internasjonale kamper i 68 og 70kg klassen. Tok kontakt for både treningsprogram og timer sammen.

 

«Treningsprogram fra Emil har hjulpet meg utrolig mye i veien min for å bli best. Jeg tok kontakt fordi jeg ønsket å bli mer eksplosiv, han lagde ikke bare et program for meg men hjalp meg også å skjønne øvelsene med å vise og forklare. Han hjalp meg å finne øvelser selv, se relevansen i øvelsene og en generell oppfatning om hvordan jeg kan trene selv for å bli mer eksplosiv i MMA.»

 

 

Coachingovernett
Coaching over nett.
Her får du enda mer personlig hjelp i tillegg til treningsprogrammet som jeg lager til deg. Dette går også så klart ut på hva du selv ønsker. Ved coaching over nett så snakker vi sammen regelmessig og går gjennom hvordan det går med programmet ditt, slik at vi sikrer at du når målet ditt. Dette vil også være praktisk for at vi kan gjøre små justeringer underveis, og jeg kan gi diverse tips. Du velger selv mellom 1, 2 eller 3 timer i uken hvor vi snakker sammen. Dette kan foregå gjennom enkelt og greit Facebook samtale eller Skype.

 

 

Kostholdprogram
Kostholdsplan.
Forskjellen fra dette og de fleste kostholdsplaner du ser på nett, så er de fleste på nett kun generelle anbefalinger, imens jeg skal lage en kosthold plan ut ifra din hverdag, preferanser og mål.
Jeg lager en kostholdsplan til deg og lager en daglig plan over hva du trenger å få i deg av mat for å oppnå dine mål. Spiller ingen rolle om hva målet ditt er, vi lager en plan ut ifra hva DU ønsker uansett. Kosthold planen vil være for hver dag en hel uke.
Kostholdsplan prosessen krever mer arbeid fra din side i forhold til de andre tjenestene jeg tilbyr. Mtp at vi ønsker best mulige resultater så må du også gjøre din del av jobben for å nå målet.

 

 

PRISER:

 • Treningsprogram:
 • 4 uker: 319-, kr
 • 8 uker : 399-, kr
 • 16 uker: 449-, kr
 • 24 uker: 499-, kr

 

 • Coaching over nett + treningsprogram (videochat/facebook samtale)
 • 1 time sammen i uken, i 4 uker (+ program) : 399,- kr
 • 2 timer sammen i uken, i 4 uker (+ program) : 449,- kr
 • 3 timer sammen i uken, i 4 uker (+ program) : 499,- kr

 

 • Kostholdsplan/kostholdsveiledning
 • Kostholdsplan 1 uke: 199,-

 

Høres dette interessant ut? Kontakt meg på martinovicemil@gmail.com.