Coaching

Online Coaching/treningsprogram.
Innen treningsprogram tilbyr jeg det meste. Min spesialitet er treningsprogram for atleter som ønsker å forbedre sine prestasjoner på sin idrettsarena, via styrketrening.
Jeg har blant annet jobbet med: Treningsprogram for vekttap, muskelvekst, maksimal styrke, eksplosivitet, program for atleter (fotball, håndball, CrossFit), utholdenhet og program for eldre (60+).

«Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you.»

31969871_1894690327488008_2246643499287969792_n.jpg
Ørjan Tambini.
MMA utøver ved Spartacus MMA, 4 internasjonale kamper i 68 og 70kg klassen. Tok kontakt for både treningsprogram og timer sammen.

«Online coaching fra Emil har hjulpet meg utrolig mye i veien min for å bli best. Jeg tok kontakt fordi jeg ønsket å bli mer eksplosiv, han lagde ikke bare et program for meg men hjalp meg også å skjønne øvelsene med å vise og forklare. Han hjalp meg å finne øvelser selv, se relevansen i øvelsene og en generell oppfatning om hvordan jeg kan trene selv for å bli mer eksplosiv i MMA.»

PRISER:

Hva innebærer online coaching? Du får tilsendt et skjema som du fyller ut ang mål, treningsbakgrunn, spesielle områder du ønsker å bli bedre og litt om kosthold. Deretter lager jeg et forslag på en treningsplan som du får tilsendt, feks:

Skjermbilde 2019-08-25 kl. 12.50.38

Deretter lager jeg første uke av programmet. Etter første uke er ferdig, tar vi en liten prat sammen og planlegger hvordan de kommende ukene skal se ut. Du får alle øktene i PDF format fra et program som heter Exor Live, her får du detaljerte beskrivelser på hvordan du utfører øvelsen, repetisjoner, set og vekt.

 

Hva som også følger med i prisen er estimert næringsbehov, og flere egen lagde faktaark om kosthold, restitusjon og det meste som omfavner begrepet helse.

Coaching:

  • 1-2 mnd: 1600kr per måned
  • 3-5 mnd : 1450kr per måned
  • 6 mnd+ : 1250kr per måned

 

Høres dette interessant ut? Kontakt meg på valgfritt SoMe, eller martinovicemil@gmail.com.