Hvem er Emil?

Jeg er en 22 år gammel gutt fra Vennesla som setter min stolthet i alt jeg gjør. Jeg har en lidenskap for å hjelpe folk i å finne sin beste versjon av seg selv. Enten om dette er med trening, kosthold, eller andre ting i livet som kan forbedres for å gjøre deg til det mest optimale menneske du kan være.

IMG_5190

Selv trener jeg aktivt og har lært meg å elske all type trening. Mitt mål med treningen er å bli så allsidig som mulig og oppnå mitt fulle potensiale.

Jeg prøver som oftest å la være å kalle meg selv for «personlig trener», til tross for at det er det jeg i bunn og grunn er. Jeg assosierer meg ikke med 90% av disse såkalte «PTene» jeg kommer over på Instagram, som baserer sin kunnskap om hva de leser på side2.no.

«Take pride in what you do and let the quality of your work be your signature.»

Programmene og innleggene jeg skriver er et produkt av ting jeg selv har erfart og er skrevet med genuinitet. Jeg driver ikke med noe av dette i et håp om profit og jeg setter min integritet foran penger. Jeg kommer alltid til å kjempe for å levere hva jeg syntes er sannheten, enn til tross hva andre syntes eller mener er sosialt riktig eller feil.

Når jeg tilbyr coaching og noen kjøper et program av meg, vil jeg at dette er et produkt jeg kan være stolt av. Jeg vil levere et produkt jeg har puttet mitt hjerte og sjel i, et produkt som reflekterer over meg, som er skreddersydd for den enkelte, og som jeg med glede gir til min kunde.

 

24172295_10210668527446110_2024080067_n