Gratis «drømme rumpa» program.

Det er merkelig hvordan tidene har forandret seg, på begynnelsen av 2000 tallet var trenden for jenter å være så slank som mulig med minst mulig former. De siste årene har trendenskiftet helt og «Curvy is beautiful» er den nye greia.

261f0bc5f20a840b938a30a4049fffd2.jpg

Med dette trend skiftet så har det også gått mot å ha en så stor rumpe som mulig.

Og selvom det er en ny trend så følger den fortsatt gamle spor. Mange jenter som ønsket å se ut som Paris Hilton i 2002, trente og spiste sunt for å gå ned i vekt. Men en større andel valgte å sulte seg og fikk spiseforstyrrelser i jakten på å gå ned i vekt. Med kjendiser i spissen som gikk på kokain for å miste vekt mer effektivt.

GettyImages-75504788_master.jpg

Samme som på 2000 tallet så er det nå en stor andel som trener hardt, spiser godt og har en sunn livsstil for å få en større rumpe. Men igjen er det også en stor andel som følger kjendis eksemplene, og sprøyter silikon, botox, synthol inn i rumpa for å få den til å bli større.

b14bd243a9fda6f8b5ea38e9e597c94a.jpg

Samme som i 2000 velger flere den lette løsningen, på noe som kan oppnås uten å måtte ty til operasjoner for flere hundre tusen. Med kjendiser i spissen som fremmer «Hvorfor gidde å jobbe for det når du heller kan betale for det?» – Isabell Raad (2018)

Kjendiser som har flere hundre tusen lesere og en påvirkningskraft som får 14 år gamle jenter til å ville spare konf pengene til silikon, restylane og gud vet hva.

MEN jeg prøver ikke å appellere til de 14 år gamle Raadersene. Jeg prøver å appellere til folk som skjønner at godene i livet må man jobbe for.

Så idag tenkte jeg å dele hvordan du bygger «drømme rumpa», og gir et forslag til styrketreningsprogram med fokus på gluteus maximus 🙂

 

Drømmerumpa DAG 1

Drømmerumpa DAG 2

Drømmerumpa DAG 3

 

Dette er et veldig enkelt program som jeg lagde på kort tid med KUN fokus på rumpa. Jeg vil anbefale å implementere noen overkropps øvelser og kanskje noen super sett, drop sett osv.  Hvis du har noen spørsmål så gjerne send inn.

 

 

surgery-vs-squats-know-the-difference-made-with-disgusted-5049097.png

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: