Hvorfor jeg gjør det jeg gjør?

Hva er greia egentlig? 

Hva er målet med nettsiden, blogginnleggene og Youtube videoene? Hvorfor gidder du? Jeg spør meg selv det samme av og til. Men må det alltid være mening bak alt man gjør?

Kan man ikke bare gjøre noe man liker uten at det skal være noe spesielt motiv bak? Jeg vet noen mener det høres naivt, lite langsiktig og noen kanskje bortkastet tid. Men er det faktisk et så forferdelig forslag å bruke mer tid på ting du liker?

Å gjøre noe man liker vil øke livskvaliteten og humøret til en hver person. Og de rundt deg. Jeg kan merke med en gang på en person om det er noen som driver på med noe de elsker eller noe de virkelig ikke liker. Det reflekterer over hele deg som en person.

Noen folk tror jeg gjør det jeg gjør for å tjene penger, noen tror det er fordi jeg har altfor mye fritid og noen tror jeg bare har en skrue løs.

 

Skjermbilde 2018-03-23 kl. 15.01.46(baris på en Meny i Danmark, kanskje en liten skrue løs…..)

 

Lidenskap.

Jeg vet at jeg gjør hva jeg gjør for dette er noe jeg virkelig liker, og kan. Jeg kobler ut når jeg skriver disse innleggene, jeg syntes det er utrolig gøy å redigere og filme videoer, jeg elsker å få meldinger av folk som lurer på ting innen trening og jeg elsker å hjelpe andre.

Når jeg setter meg ned for å skrive et innlegg så føler jeg ikke at det er noe jeg MÅ gjøre. Jeg kan ha jobbet 12 timer en dag og velger likevel når jeg kommer hjem å heller skrive et innlegg eller lese om trening, fremfor å spille FIFA. Jeg gjør det jeg gjør fordi jeg liker det.

25319693_10210758591777662_1751586240_o

 

Et håp.

Jeg gjør det jeg gjør i et håp om at det kanskje bare er 1 person, av alle de 100 personene som leser. At kanskje 1 person tar med seg noe videre av hva jeg har skrevet, publisert eller sagt. At kanskje 1 person ser en av aftermoviene mine, er underholdt i 3 minutter og kobler ut resten av omverdenen. At kanskje bare 1 person tar til seg hva jeg har skrevet eller snakket om, enten om det er noe innen trening eller livsstil som de implementerer i sitt eget liv, eller kanskje inspirerer de til å gjøre sin egen greie.

 

Skjermbilde 2018-03-23 kl. 14.56.19(en tekst jeg virkelig føler resonerer med hva jeg driver med)

 

Carried away with SOM.

Av og til har jeg blitt altfor revet med av visninger, kommentarer og likes. Jeg har til tider blitt umotivert av å se at lesertallet plutselig gå ned og spurt meg selv «Hvorfor gidder jeg?».

Da tenker jeg tilbake på at det var virkelig ikke er pga lesertallet jeg begynte med det her, og jeg må være fornøyd med det jeg har. Så lenge jeg har 1 leser, kun 1 leser som faktisk tar med seg videre noe av hva jeg skriver så er det mere nok for meg i massevis. Og hvis jeg kan få 1 sånn leser hver måned så er jeg fornøyd og føler at jeg har gjort mitt.

 

Skjermbilde 2018-03-23 kl. 14.56.49(visninger i Mars måned på nettstedet, 19 Mars med 0 visninger…)

 

For the record.

Jeg vet at når jeg skriver dette så snakker jeg med et veldig stort privilegiet. Jeg har studert hele livet mitt, som har gjort at jeg har faktisk hatt tid til overs for å gjøre ting som å skrive dette innlegget. Jeg har ikke noe familie å forsørge og har fleksible jobb timer. Men det er alltid uansett ditt valg, det var ingen som valgte for deg hva du skal jobbe med eller studere. Hvis du virkelig bryr deg om noe så finner du alltid en løsning rundt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: